Geniet van een heerlijke vakantie in de Ardèche


Ardèche Home presenteert u hier de woningen die wij verhuren in de zuidelijke Ardèche

Wij houden van reizen, de natuur, cultuur, de gastronomie, activiteiten in de buitenlucht en onze prachtige plek in de Ardèche. Sabine komt van origine uit Largentière, zij kent dan ook alle geheimen en goede adresjes in de streek. Bruno is gespecialiseerd in buitensportactiviteiten en heeft als verantwoordelijke voor de VVV gewerkt.

 

Onze kennis en ervaring staan tot uw beschikking om u te laten genieten van al het moois dat de zuidelijke Ardèche u te bieden heeft. We ontvangen u graag in onze regio met zijn wisselende landschappen en gevarieerde dagjes uit.


Nous vous accueillons dans une région aux paysages et aux plaisirs variés (A TRADUIRE !)


Onze villa’s liggen aan de voet van de cevennen, in het beboste hart van dit middelgebergte.  De mooiste toeristische sites liggen binnen 15 tot 40 autominuten: De Pont d’Arc, de gorges van de Ardèche, de Caverne van de Pont d’Arc, de duivelsbrug, grotten, kloven, het thermale stadje Vals les Bains, Alba la Romaine, Balazuc en Voguë. U bevindt zich tussen middeleeuwse steden en kastelen van de Lignevallé (er zijn nog 5 kastelen over die Largentière vroeger verdedigden) en de natuur begint zodra u de voordeur uitstapt. U bevindt zich tevens in een regio waar gastronomie en kwaliteit van leven belangrijk zijn. Dit alles maakt de Ardèche tot een heerlijke vakantieplek.